Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΩΜΕΓΑ στα 44 χρόνια λειτουργίας παραμένει αρωγός στην παροχή πρότυπης και πρωτοποριακής επαγγελματικής εκπαίδευσης ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Με την συνεχή παρουσία μας στις ειδικότητες με την μεγαλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και με την διοργάνωση πολλών σεμιναρίων μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα ανταποκριθούμε στις επαγγελματικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας και θα γίνουμε σύμμαχοι σας για την κατάκτηση της επαγγελματικής σας επιτυχίας.

Tο Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι Σχολές Ωμέγα διοργανώνουν στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Τουρισμού προγράμματα εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας (edutainment).  Το Εργαστήριο Βιοφυσικό περιβάλλον, Νευροεπιστήμες και Μάθηση του Πανεπιστήμιου Αθηνών και οι Σχολές Ωμέγα, δημιούργησαν αυτό το μοναδικό πρόγραμμα Εκπαιδευτικού Τουρισμού το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο εκπαίδευση και ψυχαγωγία (edutainment).  

Η επιστήμη της Προπονητικής αλλά και η Οργάνωση και Διαχείριση του Αθλητισμού (Sport Management) είναι οι νέες και αναγκαίες ειδικότητες του Αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι σαφές ότι ο αθλητισμός σε όλες του τις μορφές αποτελεί μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα και τα ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ έχουν σκοπό να αναδείξουν Ειδικούς ικανούς να τον καλλιεργούν και να τον προάγουν. Τα αθλήματα και οι νέοι αυτοί κλάδοι έχουν την ανάγκη της επιστημονικής στήριξης και της καλλιέργειας Επαγγελματιών εκπαιδευμένων από επιστημονικά καταξιωμένους καθηγητές. Η πρωτοποριακή νοοτροπία των Σχολών Ωμέγα, η γνώση πάνω στα Αθλητικά Δεδομένα και η άριστη οργάνωση σε ακαδημαϊκό επίπεδο, οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για επαγγελματίες στο χώρο και να προσφέρουν τη δυνατότητα στους νέους για μια καριέρα σε ένα χώρο γεμάτο ενέργεια και ενθουσιασμό.